keskiviikko 7. elokuuta 2013

Uuteen arkeen

Heips!

Koko kesä on mennyt elämän uutta suuntaa etsiessä ja blogikin on jäänyt ihan kokonaan. En vielä tiedä, mikä blogin kohtaksi tulee, mutta niin se taitaa olla koko elämän kanssa. Koskaan ei voi ihan varmasti tietää, mistä seuraavana päivänä tai kuukauden päästä itsensä löytää. Tällä hetkellä ei kuitenkaan ole tiedossa nopeita muutoksia oikeastaan mihinkään, vaan pelkästään uuteen elämänvaiheeseen totuttelua.

Kodin muutokset ovat jääneet kaiken muun muutoksen keskellä jäihin, mutta eiköhän ne tästä pikkuhiljaa saa uutta vauhtia! Olen alkanut kovasti kaivata värejä! Yksi eniten inspiroivista väriyhdistelmistä on viime aikoina ollut lapsuuden suosikki mintuvihreä ja vaaleanpunainen. Hyvin lähellä sitä on myös vaaleansininen ja vaaleanpunainen ja olenkin ihastunut erääseen Green Gaten tilkkutäkkiin. Mitä todennäköisimmin en osta sitä, vaan haluaisin tehdä siitä itse oman version ja sen määränpäänä olisi tytön huone.
Keskustelut miehen kanssa tytön huoneen maalaamisesta jäi jo kauan sitten, kun päätettiin, että tyttö saa itse päättää seiniensä värin joskus hamassa tulevaisuudessa. Tällä hetkellä tytön huoneen seinät ovat vaaleankeltaiset ja niitä koristaa jos jonkinlaiset viidakon ja meren eläimet! Itse en ole huoneeseen alkuunkaan tyytyväinen, vaikka komeita maalaukset ovatkin. Huone on minulle melkoinen haaste ja useamman kerran olen jo miettinyt, jos vaikka hankkisin ihan ammattilaiselta apua sen sisustamisessa. Se kuitenkin tuntuu turhalta nyt, kun tyttö on niin pieni ja kehitys vauhdikasta. Samaa tahtia muuttuvat myös huoneen vaatimukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti